Меню Затваряне
 1. Livewell.bg С грижа за здравето Отзиви

  И. М.

  От известно време вече работя от вкъщи и това се превърна в една среда, която обитавам всекидневно от сутрин до вечер, като изключим уикендите. Нямам кой знае какви притеснения за коронавируса или други заболявания, въпреки че знам тяхната сериозност... просто нямам толкова контакти, за да се притеснявам. Това, което ми направи впечатление, обаче е, че въздуха в нас беше започнал да става изключително тежък и с извинение, спарен. Проветряването на стаите решава проблема за кратко, но пък влиза прекалено много прах. От както взех пречиствателя вече втора седмица мога да кажа със сигурност, че въздуха вкъщи е несравним! Колегата, който ми сподели за него, също потвърди. Не знам дали е субективно усещане, но определено се чувствам и по-енергичен, и същевременно спокоен в ежедневието.
 2. Livewell.bg С грижа за здравето Отзиви

  С. Петров

  Какво да ви кажа, рядко срещам толкова добро обслужване и активно търсене на обратно мнение и загриженост. Наистина ме впечатлихте. Колкото до машинката, жена ми вече не прави забележки когато запаля пура вътре. Ако това не е облекчение и успех, не знам. Миризмата наистина изчезва за секунди. Определено се усеща един много лек и свеж въздух още от първия ден. Отворих капака след само 3 дена употреба и видях колко прах е уловен, който иначе щяхме да вдишаме. Успех и ще очакваме още нови предложения!
 3. Livewell.bg С грижа за здравето Отзиви

  Милен Маринов

  Още когато бях в Южна Корея преди години, може би 10, там активно използваха пречистватели за въздух. Вкъщи доскоро използвах донесен от там, но се счупи и направих своя избор да взема въпросния Zigma. Мои приятели в Германия ми споделиха, че използват същия и бях безкрайно доволен когато разбрах, че е и на българския пазар. Вече над 2 седмици го използвам и определено оправда очакванията ми, дори може би ги надмина малко, но нека видим с времето. Благодаря и успех!
 4. Livewell.bg С грижа за здравето Отзиви

  И. Китанова

  Използваме уреда вече цяла седмица и разликата определено се усети още от първия ден. Дишаме с лекота и за мое щастие, намаля прахта по мебелите, който както всички живеещи в София знаем, трябва да чистим на всеки 2-3 дена. Това определено се отразява добре и на астмата на съпруга ми. Благодаря ви!
 5. Livewell.bg С грижа за здравето Отзиви

  д-р Антимова

  Откакто пречиствателят работи в кабинета ми, се усеща значителна промяна в чистотата и свежестта на въздуха. С УВ лъчите се чувстваме защитени от вируси и бактерии, и по-спокойни в ежедневната ни работа. Благодаря за професионалното отношение!
 6. Livewell.bg С грижа за здравето Отзиви

  Милена Димова

  От начало честно казано бях скептична за ефекта на подобен уред, но предвид работата на мъжа ми в спешна помощ, се наложи да вземем вкъщи. Свежият въздух се усеща още след първия час. Изчезнаха всички миризми с които даже не подозирахме, че живеем. Ефекта определено е налице и го препоръчвам на вашите клиенти! Благодаря!
 7. Livewell.bg С грижа за здравето Отзиви

  Емил

  Домашният любимец и пушенето вкъщи определено влошават качеството на въздуха. Вече над месец използваме пречиствателя и разликата наистина е забележителна. Не забравяйте да го пускате на нощен режим, за да не ви събуди. Като цяло сме много доволни и препоръчваме!